Testimoni Pengguna Krim Ajaib LumiGlow™

Formulasi berteknologi nano, teknik penembusan yang canggih dengan hanya menyapu pada kawasan-kawasan khusus di anggota badan. Penggunaan 6 Dalam 1:-

[1] Anti Penuaan [2] Breast Lifting [3] Glowing [4] Slimming [5] Pengimbangan Hormon [6] Penyahtoksidan

[Hafizi-Pasir Mas, Kelantan]. [Harlina-Gemas, N9]. [Siti Rohana-Kuala Lipis, Pahang]. [Fatimah-Gelugor Kedai, Kuala Terengganu]. [Mazlifa-Sg. Petani, Kedah]. [Anis-Senawang, N9]. [Hafidah-Kuala Klawang, N9]. [Rohaida-Permas Jaya, JB]. [Norhayati-Batu Pahat, Johor]. [Noor Diana-Pasar Payang, Kuala Terengganu]. [Juana Murba-Ipoh, Perak]. [Masni-Seremban, N9]. [Rita-Semporna, Sabah]. [Norjiha-Taiping, Perak]. [Siti Nurdianah-KB, Kelantan]. [Nevy Rahmi-Uniten, Selangor]. [Mek Teh-Kemaman, Terengganu]. [Rohaizat-Kajang, Selangor]. [Ariani Kartika, Kota Kinabalu, Sabah]. [Rohizan-Bangi, Selangor]. [Zuraidah-Sabak Bernam, Selangor]. [Siti Aminah-Alor Star, Kedah]. [Rosinah-Kuching, Sarawak]. [Sajaratul Akmal-Tanah Merah, Kelantan]. [Siti Asmahan-Sg. Buloh, Selangor]. [Wan Azura-Dungun, Terengganu]. [Juliyana-Bdr Tun Razak, KL]. [Sharihah-PJ, Selangor]. [Norhashima-Setiawangsa, KL]. [Rohaida-Permas Jaya, JB]. [Teoh Ai Ling-Ulu Tiram, JB]. [Melvin-Sandakan, Sabah]. [Ros-Wangsa Melawati, KL]. [Rubayah-Bangi, Selangor]. [Farah-Simpang Renggam, Johor]. [Erfawaty-Kuching, Sarawak]. [Mohd Bakhtiar-Batu Pahat, Johor]. [Brenda-Labuan]. [Sarifah-Beaufort, Sabah]. [Saheda-Shah Alam, Selangor]. [Zurfazira-Jerteh, Terengganu]. [Faiz-Tmn Setiawangsa, KL]. [Sadiah-Miri, Sarawak]. [Hidayah-Mutiara Damansara, PJ]. [Hazana-Kangar, Perlis]. [Noorazila-Kota Bharu, Kelantan]. [Rasyikah-Kota Damansara, PJ]. [Rozinani-Ipoh, Perak]. [Monaliza-Klang, Selangor]. [Nurafidah-Cheras, KL]. [Norhanani-Pontian, Johor]. [Mek Teh-Kemaman, Terengganu]. [Abd Murad-Jln Raja Chulan, KL]. [Baharin-Hulu Langat, Selangor]. || Jika anda berpendapat utk SIHAT itu mahal, cubalah SAKIT!. Mencegah adalah LEBIH BAIK daripada mengubati. Semoga krim ajaib LumiGlow™ ini memberi manfaat kesihatan buat anda & insan² yang anda kasihi!!. || GMT+0800 ..... 3K! Motto Kami. Kesihatan, Kecantikan, Kemewahan. ||
TESTIMONI [19]
- Mengurangkan Kemerahan & Bengkak Akibat Jatuh

Testimoni terbaru ini saya terima melalui emel daripada Pn. Rita, Semporna, Sabah pada 28.04.10 jam 7:44PM.

Berikut adalah petikan emel yg saya terima daripada Pn. Rita:

"salam... saya dah dapat lumiglow tadi petang... saya nak kongsi sesuatu cerita. Kebetulan anak saya yang kecil berlari2 di lantai simen yang basah dan licin. dia tergelincir dan tepi matanya telah terhantuk di simen.. saya dengan cepat telah menggosok krim lumiglow di tempat yang kena tu yang dah kelihatan merah dan mula membengkak... tidak sampai lima minit selepas di sapu lumiglow, kesan merah akibat terjatuh tidak lagi kelihatan dan tidak ada bekas bengkak. terima kasih lumiglow.."

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Kiriman emel drpd Pn. Rita <qis_qin@ymail.com> bertarikh: 28 April 2010.



TESTIMONI [18]
- Kulit Sensitif, Kusam & Kering

Testimoni terbaru ini saya terima melalui SMS daripada Kak Teh, Kemaman, Terengganu pada 23.01.10 jam 4:59PM.

Untuk makluman, Kak Teh dulu sebelum membeli sebotol krim LumiGlow™ telah bertanyakan kepada saya, apakah krim ajaib ini mampu utk mengatasi masalah kulit sensitifnya?

Tidak boleh menggunakan bedak atau produk solekan wajah yg lain sembarangan kerana kulitnya akan gatal kemerahan. Selain daripada tu, Kak Teh juga memaklumkan yg kulitnya kusam & kering.

Pertanyaannya, boleh ke pakai krim LumiGlow™ nie?

Jawapan ringkas saya, "akak belilah satu dulu & cuba sebab krim LumiGlow™ nie berperanan khusus untuk menstabilkan hormon yg tidak seimbang".

Kak Teh membuat pesanan pertamanya pada 31.12.09 yg lalu. Alhamdulillah, 23.01.10 yg lalu saya menerima pesanan kedua daripada Kak Teh yg mahukan 2 botol lagi krim LumiGlow™.

Berikut adalah petikan SMS [1] yg saya terima daripada Kak Teh:

"Salam K. Kteh nk order 2 btl lgi. ada accn cimb tk senang kteh tranfer accn. tq" petikan SMS [2]..."krim dh habis semlm. memang ajaib lh K, brbaloi kteh mencubanya.."

Saya telah SMS Kak Teh meminta agar dia boleh berkongsi testimoninya lebih lanjut melalui emel. Kita nantikan emel testimoni daripada Kak Teh. Akan saya update kelak.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [17]
- Keguguran

Testimoni ini saya terima melalui SMS daripada Cikgu Ju dari Lahad Datu, Sabah pada 18.01.10 jam 7:49PM. Berikut adalah testimoni yg diberikan:

"..Ju pun tau bila kwn kat FB cite pasal lmglw ni. Dia dh 2x keguguran. Buat rawatan kat Doc Hamid Arshat last dia guna krim lmglw dia pgnant 6 bln skrng.."

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [16]
- Tension, Berat Badan, Payudara & Kecerahan Wajah

Testimoni ini saya terima daripada Pn. Rohaizam Yahaya melalui emel bertarikh 12hb Jan 2010 (Selasa), jam 4:36PM. Berikut adalah testimoni yg diberikan:

"..ni bg testimoni skit...satu botol pakai lumiglow hari tu..memang nampak kesan dia..selain kurang rasa tension masa kerja....berat badan pun ader susut skit ...tp nampak susut kat muka...he..he..breast pun ader perubahan..firm skit dari biasa.....muka plak hr tuh hubby ader ckp nampak la cerah skit... tapi bila dah berhenti pakai ni...suram balik daaa... nak beli balik lumiglow ni.."

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [15]
- Hidung Tersumbat, Jeragat & Dagu Berlapis

Khamis lalu (06.08.09), saya bertemu dengan pengguna krim ajaib LumiGlow™ di pekan Sg. Besi, KL, Kak Zawahir namanya. Kak Zawahir nie baru saja menggunakan krim LumiGlow™ seminggu yg lalu tetapi telah menampakkan kesan yg menyeronokkan beliau.

Pertama, beliau berkongsikan tentang masalah pernafasan di hidung yg sering tersumbat tetapi itu dulu, sebelum bertemu dengan krim LumiGlow™. Kini beliau seronok menarik nafas panjang, dah hilang masalah hidung yg sering tersumbat.

Kedua, beliau gembira dengan perubahan kulit di bawah mata yg dulunya terdapat banyak bintik² hitam tetapi itu dulu, sebelum bertemu dengan krim LumiGlow™. Kini kulit di wajah kelihatan putih bersih kemerahan.

Ketiga, beliau saja suka² sapu krim LumiGlow™ di bahagian dagu seperti yg ditunjukkan dalam demo DVD cara pemakaian krim LumiGlow™ & hasilnya, dagu yg berlapis (double chin) kini dah kelihatan slim & tegang kulit di bahagian dagu.

Selesai mendengar testimoni pengguna krim LumiGlow™ seperti Kak Zawahir, saya turut tersenyum puas sepertimana Kak Zawahir tersenyum meleret bersungguh benar semasa dia bercerita.

Kalau dulunya beliau tidak kisah berkongsikan sebotol LumiGlow™ dengan suaminya, tetapi setelah beliau nampak kesan hebat dalam seminggu pemakaian, langsung dia suruh suami dia beli sendiri krim LumiGlow™. Tak nak kongsi dah..hehehehee

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [14]
- Jeragat

"nie kak rohani dr jay bee. mcmana akak nk dptkan produk lumiglow nie ek sbb akak pakai sebotol utk jeragat alhamdulillah la nmpk kurang jeragat kt muka akak nie. baguslah krim nie. dh bnyk produk akak pakai utk jeragat tp x nmpk berkesan pun. nnt muka akak nie dh licin nk jd stokist la pulak.."

Nota:
Testimoni di atas adalah dr perbualan telefon sy dgn kak ani (06.07.09 15:29) yg tanya mcmana nk beli lg krim LumiGlow™. Utk makluman, anak kak ani (melisa) yg berada di KL yg belikan LumiGlow™ utknya pd 28.06.09 yg lalu. Alhamdulillah, seminggu dh nmpk kesan berkurangan jeragat di wajah.


Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [13]
- Batuk Tak Henti²

Originally Posted by stone710 View Post [18.06.09 12:06PM]

"Produk semua bagus², ada kesan dan ada bnyk testimoni. Baru semlm bini aku batuk tak henti²... bertukar cuaca agaknya. Alhamdulillah, sapu Lumiglow kat tengkok dia terus lega and stop batuk dia."

Nota:
Testimoni ini sy petik dr sebuah laman forum yg membicarakan perihal fadhilat, khasiat & keberkesanan LumiGlow™ utk dikongsikan bersama dgn para pembaca di laman blog ini.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [12]
- Resdung

"Akak br pakai beberapa kali kt hidung yg mcm K ckpkn tu, skrng nie rasa perubahan dia ok la. Yang sebtl akak beli aritu akak nk pakai dulu la, biar abg (suami) beli lain nnt (sambil tersenyum)".

Nota:
Utk makluman pembaca, perbualan di atas adalah testimoni spontan seorg pengguna (Kak Rusnah) yg mempunyai masalah resdung semasa sy berjumpa dgnnya pd hari Khamis, 11 Jun 2009 jam 5.30pm di bangunan MARA, Jln Raja Laut, KL. Kak Rusnah telah mendftr keahlian pd 06.06.09 yg lalu. Suami beliau berminat utk menggunakan krim LumiGlow™ utk hal kelelakian.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.



TESTIMONI [11]
- Tonsil

Perkongsian testimoni ini sy petik dr perbualan di Yahoo!Messenger:

insyi: hye....
insyi: nak bg testimoni lumiglow ni
Mr.K: hula
insyi: karang boleh copy paste
Mr.K: ok blh update testimoni di blog
insyi: since hari sabtu (06.06.09), sy sakit tekak
insyi: tonsil belah kiri bengkak
insyi: semalam it get worst
insyi: so, just try my luck
insyi: sapu lumiglow lps mandi smlm, kat bhgn leher
insyi: sapu pun tak kira byk mana pusingan tu
insyi: just apply ikut arah jam kat bhgn leher kiri dan kanan
insyi: pagi ni (08.06.09), bila bangun....langsung tak sakit dah
insyi: kalau ikutkan sakit semalam...nak telan air pun susah
Mr.K: dh blh copy?
Mr.K: eh ader lg
Mr.K: kasik abis dulu

insyi: nyampuk plak
insyi: :p
insyi: thanx to LumiGlow....masa² kecemasan leh guna.....
insyi: ok dah...sila copy paste :)
Mr.K: huhuhuhuuu..tQ
Pihak Admin mengucapkan terima kasih kpd Pn. Insyi (019-207 1010 ID YM=insyi7997) atas perkongsian ini.

[Perbualan YM ini bertarikh: 08 Jun 2009 20:37]



TESTIMONI [10]
- Pelbagai Masalah Kesihatan

Di sini, sy updatekan beberapa komen dr rakan² sy yg beli lumiglow secara offline dan online (byk yg offline sbb depa ni satu tempat keje ngan sy)

1) Puan Enon : guna utk anak yg selalu batuk dan sesak nafas & diri sndiri yg selalu migrain
- anak dah ok...dah tak batuk² lagi...beliau sapu kat dada si anak
- migrain pun dah okey....sapu kat leher dan blkg leher...
- beliau yg suggestkan lumiglow ni pd kwn² sy yg lain...

2) Puan Watty - guna utk tegangkan kulit muka...
- hari pertama pakai, muka beliau senget sebelah sbbb tersalah pakai.... dia pakai sblh tgn jer...
- hari seterusnya, mmg nampak wajah lebih ceria...

3) Puan Gee - guna lumiglow utk mak, ada luka pada kaki yg selalu berdenyut
- kaki mak beliau dah tak berdenyut² lagi...hopefully akan recover sepenuhnya...sbb dah bertahun² kaki mak beliau ni luka tak sembuh²...mslh urat...

4) Puan Anum - masalah resdung
- minggu pertama penggunaan, muka, mata dan hidung beliau gatal²
- mata beliau bengkak dlm mggu kedua penggunaan
- sekarang, masalah tu dah hilang....bersin² waktu pagi pun dah takde.... gatal hidung pun dah takde...

5) Puan Awim - sy bg tester kat dia...dia sapu kat ekzema
- komen dia.....ekzema dan gatal2 kulit cepat kering.... dia mintak tester lagi...tp dah takde daaaa...

6) Encik Jep-p - cgrian...guna utk sakit pinggang akibat eksiden dan ketumbuhan pd payudara salah seorg ahli keluarga dia kot...takkan dia plak...
- sakit pinggang dah berkurangan
- ketumbuhan pada payudara dah mengecil...tunggu nak hilang sepenuhnya plak...dia ada share kat thread ni, tak ingat page brp dah...

Nota:
Utk makluman pembaca, testimoni² di atas dipetik drpd laman forum group sy yg telah mendftr keahlian pd 08.05.09 yg lalu.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Petikan laman forum ini bertarikh: 05 Jun 2009 10:15]



TESTIMONI [9]
- Diabetes

"...mak dh ada kencing manis semenjak usia 30an. skrng usia mak dh 64 thn. seblm pakai LumiGlow™ aritu, bacaan glukosa lbh 12mmol/l tp aritu pegi check-up, doktor terkejut sbb bacaan terbaru menurun kpd 4mmol/l.

biler doktor tanyer makcik ada makan ubat apa² tak? mak sy takut kene marah dier cumer bgtau makcik tak makan apa² ubat, makcik puasa saje. doktor tu tak puashati dgn jwpn mak. utk next apptmnt, doktor suruh mak jgn puase sbb nk tgk bacaan glukosa yg sebenar!..." hehehehee (Kak Nurul ketawa).

Nota:
Utk makluman pembaca, sy menelefon Kak Nurul Lida (Bkt Mertajam, Penang) setelah mendpt pertanyaan SMS drpd beliau utk membeli 5 botol LumiGlow™ sekaligus & bertanyakan kpd sy sekiranya terdapat pakej spt itu. Sy pun bertanya, siapa yg nak pakai tu sampai nak order 5 botol? Beliau pun menceritakan perihal maknya yg menghidap diabetes. Kak Nurul Lida nie tlh mendftr keahlian pd 22 Mei 2009 & sekaligus membeli sebotol LumiGlow™. Alhamdulillah, mak beliau pakai cumer dlm seminggu seblm pergi check-up baru² ini.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Panggilan telefon bertarikh: 01 Jun 2009 14:07 +60195072***]



TESTIMONI [8]
- Imbalance Hormone

hari ni ON YM, ada sorg pengguna lumiglow telah memberikan testimoni beliau yg sbnrnya sgt menggembirakan hati saya....sbb masalah beliau telah dapat diselesaikan setelah menggunakan lumiglow dgn izin Allah s.w.t

Beliau mempunyai masalah hormon tidak stabil dan masih belum memiliki cahaya mata walaupun telah lama berumahtangga. so beliau memberanikan diri mencuba lumiglow.

hasilnya......:)

sha: Salam...
sha: lama tk chatting dgn iza
sha: bz ker?

insyi haq: salam
insyi haq: hari ni jer free sket
insyi haq: kalau idak...lom balik dr sekolah masa ni
insyi haq: hehehehe
sha: ye ker?
sha: cikgu pun sibuk gak yer...

insyi haq: ada latihan kompang ngan budak²
sha: saya dh buat check up kt LPPKN
sha: dulu saya ada masalah hormon tk stabil

insyi haq: so...skrg camana?
sha: tpi yg terbaru, doktor kata kedua² tkde masalah
insyi haq: alhamdulillah......
insyi haq: suka sy dgr
sha: alhamdulillah...
insyi haq: lps ni blh la teruskan utk dapatkan baby pulak
Alhamdulillah....semoga sha akan cepat² dapat baby....masalah hormon dah diatasi.......Syukur pada Allah....terima kasih lumiglow.....

Nota:
Utk makluman pembaca, perbualan di atas sy petik dr file YM (Yahoo!Messenger)di antara pengguna krim LumiGlow™ (Natasha) dgn Insyi.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Perbualan YM ini bertarikh: 29 April 2009]


TESTIMONI [7]
- Luka/Parut Kemalangan

sori. bz sket. dh sembuh cm kat mata yg lum ok. mayb tlampau dkt ngan mata, jd pedihnya x tthn kot. ada 1 tmpt luka tepi mata actually doc nk tmpal ngan kulit blkg tlinga, tp time dh msuk blik bedah, tb2 doc kata, x pyh tmpal coz smuanya nmpk ok. doc tnya ubt apa pkai coz cpt smbuh. mayb inilh kbrkesann lumiglow.

Nota:
Utk makluman pembaca, kiriman SMS perkongsian testimoni di atas dikirimkan oleh Pn. Mahani Jusoh dr Nilai N9. Beliau telah membeli 2 botol LumiGlow™ utk diberikn kpd adik beliau di Terengganu yg terbabit dlm kemalangan jalanraya. Muka adik beliau menerima lebih 100 jahitan akibat luka yg disebabkan oleh impak drpd cermin hadapan kereta yg pecah.

Pihak Admin telah meminta agar Pn. Mahani dpt memberikn gambar adik beliau sebelum, semasa & selepas kemalangan utk dikongsikan di ruangan ini. Kita mengharapkn agar beliau dpt mengusahakannya.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Kiriman SMS bertarikh: 27 Mac 2009 19:02 +60192633***]



TESTIMONI [6]
- Luka, Sengal² Kerana Terjatuh

salam kak,

nk bgtau ni hr tu kan saya ada kata nk sapu lumiglow kat luka kan?kena sbb terjatuh,luka agak besar n rasa sengal2 n sakit kat kaki..letak minyak gamat tp suami kata parut x leh hilang..n luka still sakit wpun dh 2 minggu lg2 ms nk duduk tahiyat time solat.

alhamdulillah lps sapu lumiglow setakat 5 hari ni ,2 kali sehari, luka dh kering n parut pun dh pudar mcm nk hilang.kaki pun dh x sakit..sukenye..

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Kiriman cikita <cikita7279@yahoo.com> bertarikh: 23 Feb 2009]



TESTIMONI [5]
- Sakit Tekak, Batuk²

Sebentar tadi (sekitar jam 10 malam), saya bertemu dgn MEC Pn. Salina Abd Hamid [016-3353913] di Center beliau di Cheras. MEC Pn. SalinaBeliau berkongsikan pengalaman berkenaan sakit tekak yg beliau alami. Sekarang nie kan musim buah²an. So bila makan rambutan dgn durian tu mcm tak ingat dunia la. Tekak terasa sakit, kering, panas & perit.

Dah jam 4 pagi tak boleh nak tido sbb asyik batuk². Diambilnya krim LumiGlow™ & disapu di bhgn leher. Alhamdulillah, tak sampai 5 minit, batuk hilang & sakit perit tekak juga hilang. Dia pun rasa mcm terkejut la, eh..cepat betul kesannya.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Kiriman bertarikh: 25 Julai 2008]



TESTIMONI [4]
- Sakit Gigi

Semalam tiba² sakit gigi, berdenyut² sampai sakit kepala ..pastu teringat dekat LumiGlow™ ...ambik LumiGlow™ sapu kat tepi pipi, leher....kat kawasan urat yg sakit tu...Alhamdulillah x sampai pun 5 min..denyut² tu dah x rasa lagi...tido dgn aman sampai subuh bangun dah x sakit lagi... LumiGlow™ hebat!

Testimoni ini kiriman daripada Pn. Nur Siti Fatimah [019-2887938] dari Shah Alam.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Kiriman bertarikh: 24 Julai 2008]



TESTIMONI [3]
- Wajah Senget Sebelah

[KES TERPENCIL!]
Wajah Cikgu Wati terangkat hanya sebelah kiri!

Muka Cikgu Wati nie senget (terangkat) sebelah kiri jer! Kenapa?

Cikgu Wati nie adalah salah satu contoh kes terpencil dimana pemahamannya menyapu krim ajaib LumiGlow™ hanya di lengan kiri jer sdgkan penyapuan di lengan sebelah kiri saja adalah utk tujuan DEMO!

Utk makluman pembaca, pemakaian harian, MESTILAH sapu di lengan KIRI & KANAN selepas mandi 2 kali sehari. Barulah ketegangan kulit muka tu seimbang. Begitu juga jika disapu di payudara, utk menegang & memampatkan (firming), sapu dikedua² belah mengikut tips yg diberikan dlm DVD cara pemakaian LumiGlow™.

Nak sapu di lengan pun kena ikut cara pemakaian yg betul (mengikut arah aliran darah). Dapatkan DVD cara pemakaian LumiGlow™ di tmpt² tubuh badan anda dgn harga hanya RM12 sahaja (RM7 harga DVD + RM5 kos post xpress). DVD cara pemakaian LumiGlow™ terdapat dalam bahasa Melayu, Mandarin & English.

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

[Kiriman bertarikh: 15 Julai 2008]



TESTIMONI [2]
- Ekzema
Sebelum 12-07-08
[SEBELUM 12-07-08]

Elergi kulit Ekzema Pn. Insyi di bhgn buku lali sebelum menyapu krim ajaib LumiGlow™.

Selepas 14-07-08
[SELEPAS 14-07-08]

Selepas hanya 2 hari sapuan, alhamdulillah hasilnya sungguh melegakan & menyakinkan.

Testimoni ini drpd isteri saya sendiri, Insyi utk perkongsian bersama.

[Kiriman bertarikh: 14 Julai 2008]


TESTIMONI [1]
- Cakaran Si Meow


[ SEBELUM ]

[ Tarikh Peristiwa: 28hb Jun 2008 ]
Saudara Amri nie sama sekali tak menduga kucing siam kesayangan peliharaannya boleh bertindak liar mencakarnya di lengan.

Nasib baiklah dia masih boleh berfikiran waras. Dia tak cakar balik kucing tu, tapi diambilnya krim ajaib LumiGlow™ & disapu di luka cakaran si meow. Disapunya 2 kali sehari.

Luka cakaran kering & sembuh selepas 3 hari! Luka cakaran kering & sembuh selepas 3 hari!
[ SELEPAS ]

Alhamdulillah, selepas 3 hari luka cakaran si meow beransur kering & sembuh. Yang seronoknya, luka cakaran si meow sedikit pun tidak meninggalkan kesan parut!

Pihak Admin mengucapkan terima kasih atas perkongsian ini.

Testimoni ini kiriman saudara Amri Faizal Nasir <amrifaizaln@yahoo.com.sg> bertarikh 08hb Julai 2008.


» Testimoni Video...


Jika anda berpendapat untuk SIHAT itu mahal, cubalah SAKIT!
Dapatkan krim ajaib LumiGlow™ sekarang juga!!


Buat PESANAN anda sekarang!

Testimoni


Nota:
Pihak Admin amatlah mengalu-alukan testimoni daripada para pemakai ataupun pembaca (berkongsi cerita bagi pihak ke-3) di blog ini untuk perkongsian bersama.

Mudah-mudahan dengan perkongsian kisah saudara-saudari, dapat memaklum & memanjangkan kisah (pengalaman) kepada mereka yang lain yang mempunyai masalah kesihatan yang sama bahawa krim ajaib LumiGlow™ ini mempunyai banyak kegunaannya bermula dari hujung rambut sehinggalah ke hujung kaki.

Kami AMAT menghargai agar setiap testimoni yang dikirimkan MESTILAH disertakan dengan gambar-gambar SEBELUM & SELEPAS untuk tujuan perbandingan melihat perbezaan semasa sakit & sesudah sembuh.

Terima kasih.

online counter

pelawat sedang online di blog Testimoni Pengguna Krim Ajaib LumiGlow™ ini.

Mr.K™

Info di dalam blog ini adalah untuk tujuan perkongsian sahaja dan seharusnya TIDAK digunakan sebagai ganti nasihat kesihatan peribadi. Jika anda sedang menghadapi masalah kesihatan, anda dinasihatkan supaya berjumpa dengan pengamal pakar kesihatan bertauliah.

Mr.K™ [Manjadda Wajada Network] 2008-2011. All Rights Reserved.®
For Best Viewing;Minimum Requirements: IE 6.0 and above, 800 x 600 screen resolution and above.